top of page

Jaké byly PRÁVNIČKY NA JATKÁCH?

V rámci letní série Zpátky do minulosti si připomínáme zajímavé klíčové události uplynulého ročníku projektu #PRVNÍCH100LET. Tou nejvýraznější bylo již tradiční setkání PRÁVNIČKY NA JATKÁCH, které proběhlo 23. února v divadle Jatka78. Jaký byl program a s kým jsme se tam potkali?



Na výjimečném galavečeru jsme se setkali s více než 340 dámami ze světa práva, byznysu i veřejného života. Celým večerem nás provázel Jaroslav Kramer a světová show v podání německého dua LéOlé a australského souboru A Good Catch.


Tématem letošního večera Právničky na Jatkách bylo "poprvé". Točila se kolem něj i debata u sklenky vína, k níž zasedly Jitka Chizzola, generální ředitelka společnosti D.A.S. právní ochrana, Natália Tunegová z advokátní kanceláře Peterka & Partners a Lenka Štiková Gachová z Havel & Partners. Probíraly se ostřejší i klouzavé kariérní starty, proměny generací, křižovatky, které vás vrátí zpátky, a přece nelitujete. Řeč byla také o odcházení, kterým zase něco začíná. Stálo to za to, protože se sešly inspirativní dámy. 


Tři otázky a tři odpovědi, které inspirují, vedou k zamyšlení a vezmou za srdce. Na letošní akci Právničky na Jatkách byla jedním z vážených hostů i Tereza Maxová, která se už více než čtvrt století věnuje zejména své nadaci na pomoc dětem. Její rozhovor s moderátorem večera Jaroslavem Kramerem byl o pomoci druhým.


Fotografie a video z tohoto vydařeného večera si můžete prohlédnout ZDE.




Comments


bottom of page