top of page

Připomeňte si s námi 1. stream PRÁVNIČKY LIVE!

Letní série Zpátky do minulosti nám připomene zajímavé debaty a události projektu #PRVNÍCH100LET. PRÁVNIČKY LIVE! představily první živý stream 18. října 2023 na INFO.CZ. 

Pojďte se s námi podívat, s kým jsme se setkali a kde je možné debaty znovu shlédnout.



V prvním bloku debaty vystoupila Jana Hladká Zilvarová, vedoucí partnerka Z/C/H Legal a Jana Sedláková, zakládající partnerka Sedlakova Legal. Jejich tématem bylo například pohled nastupující generace na kariéru v rámci advokacie. Článek a video z debaty si připomeňte ZDE.


Následovala debata mezi Terezou Erényi, advokátkou specializující se na pracovní právo advokátní kanceláře PRK Partners a Barbarou Spilkovou, Legal Counsel Teva Pharmaceuticals ČR a SR. Jejich tématem bylo třeba to, jak vybrat správné zaměření v rámci své praxe. Článek a video z debaty si připomeňte ZDE.


Třetí části diskuze se ujala Zuzana Vikarská, kandidátka na soudkyni Evropského soudu pro lidská práva (ESLP) a laureátka ocenění FLAMMA. Moderátor Jaroslav Kramer s ní probere karierní výzvy i posuny, které má aktuálně za sebou. Článek a video z debaty si připomeňte ZDE.

Comments


bottom of page