top of page

Připomeňte si s námi 2. stream PRÁVNIČKY LIVE!

Jsme zpět s letní sérií Zpátky do minulosti, která nám připomene zajímavé debaty a události

projektu #PRVNÍCH100LET. PRÁVNIČKY LIVE! představily druhý živý stream 14. prosince 2022 na INFO.CZ. Pojďte se s námi podívat, s kým jsme se setkali a kde je možné debaty znovu shlédnout.

V prvním bloku od 10:30 vystoupily dvě zástupkyně nejmladší generace úspěšných právniček. Šárka Chytrová je autorka blogu Holkaprávnická a advokátní koncipientka. Svatava Veverková založila a vede portál Právo 21 a stejně jako Šárka aktuálně vykonává koncipientskou praxi. Co vše jsme se dozvěděli, si poslechněte zde.


Následovala debata seniornějších expertek, kam přijaly pozvání Lenka Gomez Tomčalová ze Z/C/H Legal, Barbora Urbancová z Peterka & Partners a Kateřina Slavíková z Havel & Partners. Společně se zaměřily třeba na to, jak budoucí generaci lídrů v právu vhodně vychovat. Záznam debaty si poslechněte zde.


Třetí debata se stočila k justičnímu prostředí. O svých zkušenostech se začátky v soustavě státního zastupitelství hovořila Martina Dvořáková. Soudcovské zkušenosti přidala Daniela Břízová Ratajová. Jejich debatu můžete zhlédnout zde.


Do závěrečného rozhovoru přijaly pozvání tři z juniornějších právniček, a to Klára Veverková z Deloitte Legal, Daniela Chvátalová z bnt attorneys in CEE a Kristýna Kůdelíková z Bird & Bird. O čem všem diskutovaly, se dozvíte zde.

Comments


bottom of page