top of page

Připomeňte si s námi 3. stream PRÁVNIČKY LIVE!

Letní série Zpátky do minulosti připomíná zajímavé debaty a události projektu #PRVNÍCH100LET.

PRÁVNIČKY LIVE! představily třetí živý stream 25. ledna 2023 na INFO.CZ.

Pojďte se s námi podívat, kdo přijal naše pozvání a kde je možné debaty znovu shlédnout.


V prvním bloku od 10:30, který moderovala partnerka Z/C/H Legal Jana Hladká Zilvarová, vystoupila partnerka Deloitte Legal Jaroslava Kračúnová, advokátka Havel & Partners Hana Erbsová a partnerka IBM Marcela Káňová. Probraly například to, zda je přesah mezi právnickou profesí a byznysem spíše doménou mužů nebo zda se změnil se v posledních letech pohled společnosti na ženy ve vrcholových manažerských pozicích. Co vše jsme se dozvěděli, si poslechněte zde.


Následovala debata mezi Evou Svobodovou, partnerkou White & Case, a Květou Vojtovou, Group Head of M&A legal v CTP Invest. Společně se zaměřily třeba na to, zda je umění mluvit a sebeprezentovat se důležitější než zkušenosti a tvrdá letitá práce. Probíraly rovněž, jestli lze dosáhnout toho, aby žena měla stejně přímočarou kariérní cestu jako muž. Záznam debaty si poslechněte zde.


Třetího bloku se zúčastnila Martina Dvořáková, vedoucí oddělení likvidace škod pojišťovny právní ochrany D.A.S., pro kterou je stěžejním tématem vyvážení pracovního a osobního života, zejména s ohledem na rychlost plynutí času a jeho využití efektivně a naplno. O čem všem byla tato debata, se dozvíte zde.

コメント


bottom of page