top of page

Připomeňte si s námi 3. stream PRÁVNIČKY LIVE!

Letní série Zpátky do minulosti nám připomene zajímavé debaty a události projektu #PRVNÍCH100LET. PRÁVNIČKY LIVE! představily třetí živý stream 17. ledna 2024 na INFO.CZ. 

Pojďte se s námi podívat, s kým jsme se setkali a kde je možné debaty znovu shlédnout.


 Vladimíra Chlandová, ředitelka právního oddělení T-Mobile a Lenka Slavíková, manažerka v útvaru

V prvním panelu vystoupila vedoucí partnerka Barbora Dubanská z advokátní kanceláře dubanska & co, která se zabývá oblastmi digitálního zdravotnictví a farmaceutického práva a regulatoriky. Dalším hostem byla Sylvie Sobolová, partnerka advokátní kanceláře Kocián Šolc Balaštík, specializující se zejména na veřejné zakázky a podpory, právo hospodářské soutěže, vybrané aspekty práva duševního vlastnictví a soudní spory a rozhodčí řízení. Posledním hostem prvního panelu byla Irena Valíčková, řídící partnerka advokátní kanceláře Valíček & Valíčková, specializující se na pracovní právo, HR poradenství a školení zákoníku práce. Věnovali se například otázkám jak mohou advokáti pro bono pomáhat a kde mají největší impact v rámci společnosti. Nebo jak je náročné založit advokátní kancelář, pokud nemáte žádného klienta.

Článek a video z debaty si připomeňte ZDE.


Hostem druhého panelu byla Lenka Losenická, která je vedoucí advokátkou v oddělení fúzí a akvizic obchodních společností v Deloitte Legal. Dále Helena Hangler, působící jako advokátka v pražské kanceláři Schönherr, kde se zaměřuje na pracovní právo. Do panelu se přidala také Karolína Steinerová, která se specializuje na vymáhání práv duševního vlastnictví před civilními soudy (IP litigaci) v advokátní kanceláři Havel & Partners. Společně se s panem Kramerem věnovali třeba otázce jak skloubit rodinu a advokacii, nebo jaké mají ženy v právu výhody a nevýhody. Článek a video z debaty si připomeňte ZDE.


Živé vysílání uzavřela debata, do které dorazila Vladimíra Chlandová, ředitelka právního oddělení T-Mobile a Lenka Slavíková, manažerka v útvaru právních služeb společnosti ČEZ. Společně probraly jaká je práce podnikového právníka či současné trendy, které dopadají na práci: inovace, digitalizace, umělá inteligence. Článek a video z debaty si připomeňte ZDE.



コメント


bottom of page