top of page

Připomeňte si s námi 4. stream PRÁVNIČKY LIVE!

Letní série Zpátky do minulosti nám připomene zajímavé debaty a události projektu #PRVNÍCH100LET. PRÁVNIČKY LIVE! představily čtvrtý živý stream 14. února 2024 na INFO.CZ. 

Pojďte se s námi podívat, s kým jsme se setkali a kde je možné debaty znovu shlédnout.


Magda Olyšarová, Counsel v pražské kanceláři White & Case,  Petra Budíková, Associate Partner v advokátní kanceláři Rödl & Partner. 

V prvním panelu vystoupila Michaela Čejková, advokátka pražské pobočky Bird & Bird, která se ve své praxi zaměřuje na oblast práva duševního vlastnictví, ochrany osobních údajů, mediální právo a otázky regulace digitálního trhu. Dalším hostem byla Jana Černá, advokátka v oddělení pracovního práva, bankovnictví a finančních služeb v advokátní kanceláři Deloitte Legal v Brně. Tématem jejich debaty byl například výběr profesní odbornosti nebo karierní cesty v advokacii. Článek a video z debaty si připomeňte ZDE.


V druhém panelu vystoupila Magda Olyšarová, Counsel v pražské kanceláři White & Case, kde se primárně zaměřuje na soutěžní právo, regulatorní záležitosti a řešení sporů. Jak si udržet kvalitní osobní život v kontextu náročné manažerské pozice debatovala také Petra Budíková, Associate Partner v advokátní kanceláři Rödl & Partner.  Ve své praxi se zaměřuje mimo jiné na právo nemovitostí, M&A transakce a obchodní závazkové vztahy, včetně práva korporátního. Článek a video z debaty si připomeňte ZDE.


Poslední debata se zaměřila na firemní právní týmy. Rostoucí význam interních právníků i vliv nastupující generace jsme probrali s Gabrielou Žáčkovou Krocovou, která vede právní tým v UniCredit Bank. Článek a video z debaty si připomeňte ZDE.


Comments


bottom of page